kARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA GÖNDERİLEN KİTAPLAR ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITILDI.

Karabük Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "Eğitim Kenti Karabük Projesi" kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından temin edilen kitaplar, Şehit Nurettin Seki İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine dağıtılmıştır. Bu proje, Karabük ilinin eğitim altyapısını güçlendirmeyi ve öğrencilere daha iyi bir eğitim imkanı sunmayı amaçlamaktadır. Dağıtılan kitaplar, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmek, bilgi düzeylerini artırmak ve genel olarak eğitim kalitesini yükseltmek adına önemli bir adımdır. Bu tür girişimler, toplumun eğitim seviyesini artırmak ve gelecek nesilleri daha donanımlı hale getirmek için oldukça değerlidir.

12.06.2024 77

12-06-202412-06-202412-06-202412-06-2024